Den røde hjelm er perfekt til børn og er meget stilfuld. Hjelmen er justerbar, sidder godt, ørepuderne er blød og hageremmen er behagelig. Hjelmen har også et visir, der blokerer for solen. Denne hjelm har en god værdi for prisen. Uvex Heyya skihjelm junior rød er perfekt til unge skiløbere og snowboardere, der er ved at lære at stå på ski eller snowboard. Den har en blød, behagelig pasform og er designet til at beskytte unge hoveder mod styrt og fald.

Her er den perfekte skihjelm til de små skistjerner. På Heyya modellen har man kombineret komfort og sikkerhed med en lav vægt, samt fremstillet hjelmene i sjove designs.

Komforten er i top grundet det populære “IAS fit system” størrelsesjustering i jakken, hvor dit barn let kan tilpasse størrelsen, og dermed kan dit barn have hjelmen i flere år.

Polstringen går ekstra langt ned over ørerne og i nakken, hvilket holder hjelmen på plads – noget der yderligere øger sikkerheden og komforten. Foret er uden allergener.

Der lavet flere ventilationskanaler i toppen af hjelmen, hvilket sikrer en god ventilation, så dit barn ikke blive varm og fugtig.

Produktinformation

ProdukttypeUvex Heyya Skihjelm
FarveRød
Google StrapJa
Vægt350 gram
IAS Fit SystemJa
God ventilationJa
FAS StrapsJa

Derfor anbefaler vi en Uvex Heyya skihjelm junior i rød

Nogle af fordelene ved at bruge en Uvex Heyya skihjelm junior red omfatter:

  • Forbedret beskyttelse mod hovedskader i tilfælde af fald.
  • Reduceret risiko for forfrysninger i koldt vejr.
  • Hjelmen er nem at justere for at sikre en god pasform.
  • Den er letvægtig og dermed behagelig at have på.

 

Uvex Heyya skihjelm junior i rød er et godt valg til unge skiløbere og snowboardere. Det er en komfortabel og let hjelm, der er designet til at beskytte hovedet i tilfælde af et fald. Hjelmen har en bred vifte af justeringsmuligheder for at sikre en perfekt pasform, og den har en støjreducerende mikrofon, så man kan holde kontakten, mens man står på ski. 

Hvis du leder efter en sikker og komfortabel skihjelm til dit lille barn, tilbyder Uvex Heyya Junior-skihjelmen både stilfuldhed og et holdbart design, der skal sikre mange års brug. Desuden vil den røde farve gøre den let at få øje på, når du skal spotte dit barn på pisten. Heyya junior skihjelmen er lavet af slidstærkt plastik og har en hagerem og ørekopper, der kan justeres, så den passer til næsten alle hovedstørrelser.

Heyya junior i rød er komfortabel og har en række funktioner, der vil gøre skiløb mere sikkert for dit barn.

Se hele udvalget af skihjelme her.    

Find alt til din skiferie.

Lær at investerer i aktier 

Går du med en drøm om at lære at investerer din opsparing i aktier? Så kan du med fordel få vores råd og vejledning om hvordan og hvor meget du bør investerer i aktier for at kunne få et fint afkast af det. 

Vi har samlet alt viden om aktier, kryptovaluta og meget mere et sted. Derudover så har vi også lavet en oversigt over det handelsplatforme som vi anbefaler, hvis du skal til at starte med at investerer i aktier. 

Start din investeringsrejse i dag og se din opsparing blive større og større for hvert år!

Forny soveværelset 

Går du med en drøm om at forny soveværelset med en ny kontinentalseng? Så kan du med fordel få vores råd og vejledning om hvilken seng der er den bedste for dig og din ryg.

Vi har samlet alt viden om kontinentalsenge, elevationssenge og meget mere et sted, så du nu nemt kan finde frem til det møbel du skal bruge til dit hjem. 

Gå på opdagelse i vores store udvalg og se om der ikke er den seng som du har ledt efter.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *