Smith I/O MAG XL-skibrillerne er designet til at give en god pasform og et fremragende syn. De er fremstillet af et slidstærkt og vandtæt materiale, der er perfekt til skiløb og andre udendørs aktiviteter, da de beskytter mod diverse vejrforhold. Skibrillerne har også en fuld ansigtsskærm, der er justerbar for at sikre en perfekt pasform.      

Smith I/O MAG XL er blandt de mest moderne skibriller på markedet. I/O MAG XL er lavet i let og fleksibelt i materiale, hvor linsen sidder helt ud til kanten, så rammen ikke er synlig. XL-modellen har større linser der giver optimalt udsyn i alle retninger.

Skibrillerne kommer med to linser, som du super nemt kan skifte ved hjælp af det magnetiske system, hvor linsen sidder fast med 6 magnetfelter og to låse. For at skifte linse skal du blot, løsne de to låse i siderne, tage linsen ud, sætte den nye linse i, og låse igen – wupti så har du skiftet på meget få sekunder.

Produktinformation

ProdukttypeSmith I/O MAG Skibriller
FarveSort
LinserChromaPop™ Everyday Green Mirror + ChromaPop™ Storm Rose Flash
Trelags DriWix-skum giver komfortabelt fitJa
AirEvac™-ventilationJa
5X™ dugfri inderlinseJa
QuickFit rem med silikonesyningJa

Derfor anbefaler vi Smith I/O MAG XL skibriller

Smith I/O MAG XL skibriller tilbyder en række fordele for skiløbere. De er designet til at give et højt niveau af synlighed i alle sneforhold, hvilket gør dem til et ideelt valg til brug på pisten. De er også udstyret med en lang række funktioner, der gør dem til et ideelt valg til alle typer skiløb.                                      

Vi anbefaler disse Smith I/O MAG XL-skibriller, fordi de har mange funktioner. De fås i flere forskellige farver, og de leveres med et etui samt et linsetørklæde.        

Smith I/O MAG XL skibriller leverer kompromisløs ydeevne på pisterne. Disse skibriller har et sort stel med en lysende gul linse, samt en justerbar hovedrem og en nedfældelig næsebro for en tilpasset pasform. Desuden er Smith I/O MAG XL-skibrillerne behandlet med Smiths IR-blokerende teknologi for at beskytte dine øjne i omgivelser med svagt lys.

Smith I/O MAG XL skibriller er det perfekte tilbehør til alle, der elsker at stå på ski eller snowboarde. Smith I/O MAG XL-skibrillerne har en række funktioner, der gør dem til et must-have for enhver seriøs skiløber eller snowboarder. Først og fremmest har disse briller en linse af høj kvalitet, der giver et klart udsyn under skiløb eller snowboarding. Derudover er Smith I/O MAG XL-skibrillerne designet med en splintresistent glaslinse for at sikre, at de forbliver intakte under selv de mest ekstreme forhold.

Ud over de ekstraordinære beskyttelsesfunktioner er Smith I/O MAG XL-skibrillerne også stilfulde og behagelige at have på. Deres bløde, fleksible pasform gør det muligt at bære dem komfortabelt i længere tid, uanset hvor aktiv du er på pisterne.

Smith I/O MAG XL skibriller er et fremragende valg for skiløbere, der ønsker et par komfortable og funktionelle briller. Skibrillerne er godt lavet og giver et godt niveau af beskyttelse mod vejrforhold. Pasformen er behagelig, og skibrillerne er nemme at bruge. Alt i alt er Smith I/O MAG XL skibriller et godt valg for alle, der leder efter et par skibriller af høj kvalitet.

Se hele udvalget af skibriller her.

Find alt til skiferien her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *