Kilpi Dione Softshell skibukser til kvinder er specifikke bukser lavet af softshell-stof. Bukserne er designet med en behagelig pasform og et vandtæt og åndbart stof. Kilpi Dione Softshell skibukser er et godt valg for dig, der ønsker komfortable og holdbare skibukser.    

Kilpi Dione Softshell-skibukserne til kvinder er designet til at holde dig varm og komfortabel, mens du står på ski. Disse bukser er fremstillet af softshell-materiale og er perfekte til de kolde vinterdage. Bukserne har også et fleecefor, der holder dig varm og komfortabel indvendig.             

Med disse softshell skibukser til kvinder,Med disse softshell skibukser til damer, får du masser af detaljer, og ikke mindst en fantastisk komfort og pasform. Bukserne er perfekte til skiløb og andre aktiviteter i naturen, hvor du har behov for både åndbarhed og beskyttelse mod vand og vind. Her får du et par behagelige bukser til en rigtig god pris.

Produktinformation

ProdukttypeKilpi Dione Softshell skibukser
FarveSort
Betræk92% Nylon, 8% Elastan
LommerJa, 2 stk
Formsyede knæJa
Benåbning med lynlåsJa
Aftagelige selerJa

Derfor anbefaler vi Kilpi Dione Softshell skibukser til dame

Nogle af fordelene ved Kilpi Dione Softshell-skibukser til kvinder er bl.a.:

  • At de er lette og behagelige at have på.
  • De er nemme at passe på.
  • De giver en god isolering.
  • De er alsidige og kan bruges til en række forskellige aktiviteter.

 

Hvis du leder efter skibukser, der holder dig varm og komfortabel på pisterne, er Kilpi Dione Softshell-skibukserne et godt valg. De har en fleeceforet inderside, så du holder dig varm, selv når temperaturen falder lavere end forventet. Desuden er bukserne vind- og vandtætte, så du kan føle dig sikker i dem under alle vejrforhold. Bukserne har også en skjult lynlås bagpå, så du nemt kan få dem af og på. Så vent ikke, men bestil dine skibukser i dag!

Se hele udvalget af skibukser til damer her.

Find alt til skiferien her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *